Säkerhet

Vi garanterar våra e-handelskunder mycket snabba och säkra serverlösningar genom samverkan med vår partner Cygrids Group med bas i Eslöv och Malmö. Cygrids Group hör till de mest framstående IT-företagen i södra Sverige med automatisk driftövervakning. Man har därför stora kunder som Procordia för att nämna någon.

Kultursupport har således en egen dedikerad snabb server för de av våra e-handelskunder som vill "bo hos oss". Säkerheten är extremt stor genom raid-teknik (speglade diskar), brandsäker förvaring med UPS (batteribackup om strömmen går) samt därefter ett eget automatstartat elverk såsom nästa backup. Det finns dubbla höghastighetsnät ut till Internet, alltså både "hängslen och livrem".

Vår server står således inte under köksbordet någonstans där en utspilld kopp kaffe kan vara förödande. Och har du behov av en egen server för en mycket stor E-handelslösning så kan vi genom Cygrids Group erbjuda olika kostnadseffektiva lösningar som du kan växa i efterhand allteftersom behovet utökas. Det ska inte ta tid att handla på nätet och vår och din e-butik ska alltid kunna vara i drift.